Home » » CODING DECODING PAPER

CODING DECODING PAPER

Written By STPORTAL on Thursday, March 15, 2012 | 5:24 PM


 CODING DECODING




1. If LOAD = MPBE and DRIVE = ESJWF
 Then LADDLER = ?



Ans : MBEEMFS

2. START = WALKA and BUDPI = XZFMR
 Then STUPID = ?



Ans : WAZMRF

Q3 - Q7
 If A=Z, B=Y, C=X, .......... Z=A
 Then

3. LIMIT = ?

Ans : ORNRG

4. SOUR = ?

Ans : HLFI

5. POCKET = ?

Ans : KLXPUG

6. GROUP = ?

Ans : TILFK

7. ZERD = ?

Ans : AVIL

Q8 - Q9
 Here each letter is coded as
 A = D, B=E, C=F

8. SHOOT = ?

Ans : VKRRW

9. VWDUW = ?

Ans : YZGXZ

10. If DBMDVUUB = CALCUTTA
Then BOMBAY = ?

Ans : ANLAZX
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ST-PORTAL - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Premium Blogger Template